Peter Dennis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2001 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.7 1998 Sherman Whitfield (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Sherman Whitfield (gościnnie)
5.8 1996 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Sherman Whitfield (gościnnie)
10.0 1995 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.6 1995 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.8 1993 Sherman Whitfield (gościnnie)
6.7 1992 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Sherman Whitfield (gościnnie)
8.2 1989 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.2 1988 Sherman Whitfield (gościnnie)
0.0 1985 Sherman Whitfield (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Sherman Whitfield (gościnnie)
8.0 1979 Sherman Whitfield (gościnnie)
0.0 1974 Sherman Whitfield (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Sherman Whitfield (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Dennis filmy Peter Dennis najlepsze filmy Peter Dennis zdjęcia Peter Dennis galeria Peter Dennis biografia Peter Dennis nominacje Peter Dennis nagrody i wyróżnienia Peter Dennis filmografia Peter Dennis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.