Peter Davor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Norbert Assmann
0.0 2003 Tomislav Vodenac(gościnnie)
0.0 2002 Holger Berthold(gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
5.2 2001 Roland Krögl (gościnnie)
4.0 1999 Peter Sürth Jr. (gościnnie)
7.0 1997 Bernd Junghans (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Thomas Wiemeier (gościnnie)
2.0 1994 Gregor Sattler (gościnnie)
5.0 1981 Branko Duvar (gościnnie)
7.8 1977 Wolfgang Reben (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Davor filmy Peter Davor najlepsze filmy Peter Davor zdjęcia Peter Davor galeria Peter Davor biografia Peter Davor nominacje Peter Davor nagrody i wyróżnienia Peter Davor filmografia Peter Davor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.