Peter Davison
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 John Ingram
5.0
Odległe Brzegi
Distant Shores
2005 Bill Shore
8.9
Doktor Who: Ściśle tajne
Doctor Who Confidential
2005 (on sam)
8.2
Sprzedawcy
Hardware
2003 (gościnnie) (on sam)
1.0 2003 Detektyw 'Dangerous' Davies
8.0 2000 David Braithwaite
6.2
Sprawy ostateczne
Parting Shots
1999 John
1.0 1999 Neil Bruce (gościnnie)
0.0 1998 Michael Naylor (gościnnie)
7.0 1998 Inspektor Christmas
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Nicky Frazer (gościnnie)
8.1
Czarny książę
Black Beauty
1994 Squire Gordon
0.0 1994 Clive Quigley
6.1 1994 Pan Greenfield
3.0 1993 (gościnnie)
0.0 1991 Ralph West
0.0 1990 Bob Stacey
0.0 1989 Albert Campion
5.5 1986 Doktor Stephen Daker
0.0 1985 Henry Mynors
7.3
Autostopem przez Galaktykę
Hitch Hikers Guide to the Galaxy, The
1981 Danie Dnia
0.0 1980 Russell Milburn
0.0 1980 Brian Webber
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Ian Mackerras (gościnnie)
7.2 1979 Jeremy Tyler (gościnnie)
8.7 1977 Tom Holland
0.0 1973 Elmer(gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Doktor Who / Omega

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Davison filmy Peter Davison najlepsze filmy Peter Davison zdjęcia Peter Davison galeria Peter Davison biografia Peter Davison nominacje Peter Davison nagrody i wyróżnienia Peter Davison filmografia Peter Davison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.