Peter Czajowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2003 Christian (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Martin Waller (gościnnie)
7.9
Hilary i Jackie
Hilary and Jackie
1998 Niemiecki wielbiciel
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Lord Nicholas Beacon (gościnnie)
8.9
Niegrzeczni faceci
Men Behaving Badly
1992 Peter (gościnnie)
0.0 1989 Peter (gościnnie)
8.6
Wojna Hanny
Hanna's War
1988 Andy
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sierżant Prozorov (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Czajowski filmy Peter Czajowski najlepsze filmy Peter Czajowski zdjęcia Peter Czajowski galeria Peter Czajowski biografia Peter Czajowski nominacje Peter Czajowski nagrody i wyróżnienia Peter Czajowski filmografia Peter Czajowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.