Peter Cullen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Optimus Prime
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 K.A.R.R. (głos) (gościnnie)
5.5
Moi przyjaciele - Tygrys i Kubuś
My Friends Tigger & Pooh
2007 Kłapouchy (głos)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Kłapouchy (głos)
5.0
Kubusiowe opowieści
Book of Pooh, The
2001 Kłapouchy (głos)
0.0 2000 (narrator)
7.2
Szmergiel
Bonkers
1993 Bałwan / Mackey McSlime (głos)
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 Mantus
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Dodatkowy głos
7.9 1990 Dodatkowe głosy (głos)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Meps (głos)
8.0 1989 Winston / Herman
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 Kłapouchy (głos)
8.2 1988 Gunner / Antor / Bomba (głos)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Bankjob Beagle / Admirał Grimmace
7.9 1987 (głos)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Kaptain Crabnasty (głos)
6.1 1986 Dodatkowe głosy
7.8
Jeździec Srebrnej Szabli
Saber Rider and the Star Sheriffs
1986
6.7 1986 Eddie Spencer (głos)
8.0 1986 Mantor/ Skito / Toxid
7.6
13 demonów Scooby Doo
13 Ghosts of Scooby-Doo, The
1985 (głos)
7.5 1985 Airborne, Nemesis Enforcer, Zandar (głos)
9.5 1985 Boltar / Nemesis / Spiro
0.0 1984 Bertram
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Dodatkowe głosy
6.8
Voltron - Obrońca wszechświata
Voltron: Defender of the Universe
1984 Król Alfor / Komandor Hawkins / Coran / Narrator
6.4 1984 Prezenter sportowy / Aktor / Kapitan lotnictwa (gościnnie)
8.5
Snorksi
Snorks, The
1984 Starszy 1 / Starszy 2 / Starszy 3 / Dodatkowe głosy
7.8
Transformery
Transformers
1984 Ironhide / Optimus Prime / Slugslinger / Streetwise / Wingspan / Nightstick (głos)
7.0
Lochy i smoki
Dungeons & Dragons
1983 Venger
0.0 1983 Shreeker / Snitchitt / Gonker (głos)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 K.A.R.R. (głos) (gościnnie)
7.3 1981 Bruce Banner / Hulk / Mysterio (różne głosy)
7.2 1981 Red Skull (głos)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (różne głosy)
7.3
Scooby i Scrappy-Doo
Scooby-Doo and Scrappy-Doo
1979 (różne głosy)
8.5 1977 Ojciec Roberta / Lucky / Yukon 'Ukie Pete / Earless / Long John Silver

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Cullen filmy Peter Cullen najlepsze filmy Peter Cullen zdjęcia Peter Cullen galeria Peter Cullen biografia Peter Cullen nominacje Peter Cullen nagrody i wyróżnienia Peter Cullen filmografia Peter Cullen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.