Peter Cartwright
Data urodzenia: 1935-08-30
Miejsce urodzenia: Krugersdorp, ZPA (obecnie RPA)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Judge Sampson
9.0
Tak jest, panie premierze
Yes, Prime Minister
1986 Dyrektor naczelny Whip (gościnnie)
0.0 1986 Donald Silverman
7.5 1982 Pasażer z Europy
6.2 1980 Chirurg (gościnnie)
8.0 1979 Major Luckhurst
8.7 1977 Sir Peter Pelham (gościnnie)
8.0 1974 Okker (gościnnie)
0.0 1966 Young (gościnnie)
8.6 1962 Willie Bellis (1977) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Cartwright filmy Peter Cartwright najlepsze filmy Peter Cartwright zdjęcia Peter Cartwright galeria Peter Cartwright biografia Peter Cartwright nominacje Peter Cartwright nagrody i wyróżnienia Peter Cartwright filmografia Peter Cartwright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.