Peter Carsten
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 1990 Dyrektor kasyna (gościnnie)
0.0 1985 Schröder, agent na statku
7.0 1978 Christ (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1976 Generał von Fridriks (gościnnie)
0.0 1975
8.5 1974
0.0 1970 Korska
0.0 1969 Van Beuren (gościnnie)
10.0 1969 Georg Kapp (gościnnie)
9.0
Misja Quillera
Quiller Memorandum, The
1966 Hengel
8.5 1965 Max Steiner(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Carsten filmy Peter Carsten najlepsze filmy Peter Carsten zdjęcia Peter Carsten galeria Peter Carsten biografia Peter Carsten nominacje Peter Carsten nagrody i wyróżnienia Peter Carsten filmografia Peter Carsten aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.