Peter Carmody
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Erni(gościnnie)
7.8
Katastrofy
Perfect Disaster
2006 Profesor Dan
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Ralph Manning (gościnnie)
6.0 1996 (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Henry Worth (gościnnie)
5.5 1991 Ambo oficer (gościnnie)
8.0 1981 Clarrie Rossiter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Carmody filmy Peter Carmody najlepsze filmy Peter Carmody zdjęcia Peter Carmody galeria Peter Carmody biografia Peter Carmody nominacje Peter Carmody nagrody i wyróżnienia Peter Carmody filmografia Peter Carmody aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.