Peter Capaldi
Data urodzenia: 1958-04-14
Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Elaine Collins, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Caecillius (gościnnie)
7.9 2011 Caecillius (gościnnie)
0.0 2010 Caecillius (gościnnie)
0.0 2010 Caecillius (gościnnie)
6.7
Zapętleni
In the Loop
2009 Caecillius (gościnnie)
0.0 2009 Caecillius (gościnnie)
7.0 2008 Caecillius (gościnnie)
7.0
Nałożnica diabła
Devil's Whore, The
2008 Caecillius (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Wuj Nigel (głos) (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Mark Jenkins (gościnnie)
10.0 2006 Caecillius (gościnnie)
7.7 2006 Caecillius (gościnnie)
8.6 2005 Caecillius (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Caecillius (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Caecillius (gościnnie)
8.6 2003 Caecillius (gościnnie)
8.0 2003 Caecillius (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Caecillius (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Caecillius (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Caecillius (gościnnie)
7.3 1997 Caecillius (gościnnie)
7.0
Tom Jones
History of Tom Jones, a Foundling, The
1997 Caecillius (gościnnie)
7.3
Nigdziebądź
NeverWhere
1996 Caecillius (gościnnie)
9.0 1996 Caecillius (gościnnie)
0.0 1994 Caecillius (gościnnie)
8.8
Pastor na obcasach
Vicar of Dibley, The
1994 Caecillius (gościnnie)
1.0 1991 Caecillius (gościnnie)
0.0 1989 Caecillius (gościnnie)
8.0
Niebezpieczne związki
Dangerous Liaisons
1988 Caecillius (gościnnie)
7.2 1982 Caecillius (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Capaldi filmy Peter Capaldi najlepsze filmy Peter Capaldi zdjęcia Peter Capaldi galeria Peter Capaldi biografia Peter Capaldi nominacje Peter Capaldi nagrody i wyróżnienia Peter Capaldi filmografia Peter Capaldi aktor Peter Capaldi reżyser Peter Capaldi scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.