Peter Callan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pike(gościnnie)
1.0 2002 Warren 'Shoes' Dunlop (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 John 'JC' Cotter / Pijany hulaka / Graham Birch (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Terry (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Ben Tomasino / Dan Rossi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Callan filmy Peter Callan najlepsze filmy Peter Callan zdjęcia Peter Callan galeria Peter Callan biografia Peter Callan nominacje Peter Callan nagrody i wyróżnienia Peter Callan filmografia Peter Callan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.