Peter Bogdanovich
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.3
Rodzina Soprano (1999)
The Sopranos
7.5
Galeria obrazów (1994)
Picture Windows
6.8
Poza sceną (1992)
Noises Off...
7.6
6.6
8.0
Ostatnia miłość (1975)
At Long Last Love
8.2
Ostatni seans filmowy (1971)
Last Picture Show, The

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Psycholog (głos) (gościnnie)
0.0 2011 Psycholog (głos) (gościnnie)
0.0 2010 Psycholog (głos) (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 (gościnnie) (on sam)
0.0 2005 Psycholog (głos) (gościnnie)
7.2
Coś nie tak
Out of Order
2003 Psycholog (głos) (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Psycholog (głos) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Psycholog (głos) (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999
7.0
Zazdrośnik
Mr. Jealousy
1997 Psycholog (głos) (gościnnie)
8.1 1996 Psycholog (głos) (gościnnie)
7.5
Galeria obrazów
Picture Windows
1994 Psycholog (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Psycholog (głos) (gościnnie)
7.5 1985 Psycholog (głos) (gościnnie)
6.4 1983 Psycholog (głos) (gościnnie)
7.6
Podróż
Trip, The
1967 Psycholog (głos) (gościnnie)
0.0

0 Psycholog (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Bogdanovich filmy Peter Bogdanovich najlepsze filmy Peter Bogdanovich zdjęcia Peter Bogdanovich galeria Peter Bogdanovich biografia Peter Bogdanovich nominacje Peter Bogdanovich nagrody i wyróżnienia Peter Bogdanovich filmografia Peter Bogdanovich aktor Peter Bogdanovich reżyser Peter Bogdanovich scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.