Peter Billingsley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.7
Raj dla par (2009)
Couples Retreat

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Billy Baker
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Micky Spiegel (gościnnie)
9.8 1985 Kevin (gościnnie)
7.5 1984 Richamond Matzie (gościnnie)
7.3 1984 Bobby Michaelson (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Ridley (gościnnie)
5.0
Ojcostwo
Paternity
1981 Tad
0.0 1976 on sam (1984) (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Gideon Hale (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Billingsley filmy Peter Billingsley najlepsze filmy Peter Billingsley zdjęcia Peter Billingsley galeria Peter Billingsley biografia Peter Billingsley nominacje Peter Billingsley nagrody i wyróżnienia Peter Billingsley filmografia Peter Billingsley aktor Peter Billingsley reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.