Peter Benedict
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Gerhard
8.1
Czas wojny
War Horse
2011 Boninger (niewymieniony w czołówce)
0.0 2011 Boninger (niewymieniony w czołówce)
6.5
Trzy
3
2010 Boninger (niewymieniony w czołówce)
0.0 2008 Boninger (niewymieniony w czołówce)
0.0 2006 Boninger (niewymieniony w czołówce)
0.0 2004 Boninger (niewymieniony w czołówce)
6.0 2002 Boninger (niewymieniony w czołówce)
4.0 1999 Boninger (niewymieniony w czołówce)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Boninger (niewymieniony w czołówce)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Boninger (niewymieniony w czołówce)
2.0 1994 Boninger (niewymieniony w czołówce)
3.0 1993 Boninger (niewymieniony w czołówce)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Boninger (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Benedict filmy Peter Benedict najlepsze filmy Peter Benedict zdjęcia Peter Benedict galeria Peter Benedict biografia Peter Benedict nominacje Peter Benedict nagrody i wyróżnienia Peter Benedict filmografia Peter Benedict aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.