Peter Baldwin
Data urodzenia: 1931-01-11
Miejsce urodzenia: Winnetka, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica (1996)
Sabrina, the Teenage Witch
8.0
7.8
Cudowne lata (1988)
Wonder Years, The
7.6
Pełna chata (1987)
Full House
6.5
Statek miłości (1977)
Love Boat, The

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Harry Lee (gościnnie)
0.0 1997 Wujek Gus(gościnnie)
5.5 1984 Doktor Merivale
10.0 1984 Talbot (gościnnie)
7.4 1981 Stan (gościnnie)
7.2 1979 Recepcjonista (gościnnie)
9.0 1975 Dr Halse
4.0 1974 Pan Simms (gościnnie)
0.0 1970 Barman (gościnnie)
0.0 1969 Harold Liversedge
0.0 1966 Gerry (gościnnie)
7.0 1961 Carter Blake (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Arthur 'Doc' Barker (gościnnie)
7.4
Gwiazda szeryfa
Tin Star, The
1957 Zeke McGaffey
7.9 1956 Paul Victor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Baldwin filmy Peter Baldwin najlepsze filmy Peter Baldwin zdjęcia Peter Baldwin galeria Peter Baldwin biografia Peter Baldwin nominacje Peter Baldwin nagrody i wyróżnienia Peter Baldwin filmografia Peter Baldwin aktor Peter Baldwin reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.