Peter Anthony Tambakis
Data urodzenia: 1984-02-15

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.2 2011 Drew
6.3 2009 Z
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Peter (gościnnie)
8.0
Król Joe
Joe the King
1999 Mały Joe
7.4
Okup
Ransom
1996 Nelson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peter Anthony Tambakis filmy Peter Anthony Tambakis najlepsze filmy Peter Anthony Tambakis zdjęcia Peter Anthony Tambakis galeria Peter Anthony Tambakis biografia Peter Anthony Tambakis nominacje Peter Anthony Tambakis nagrody i wyróżnienia Peter Anthony Tambakis filmografia Peter Anthony Tambakis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.