Perry Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Anderson (gościnnie)
0.0 2010 Pani Anderson (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pani Anderson (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Pani Anderson (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Anderson (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Gayle (gościnnie)
8.0
Szpital - nagłe przypadki
Untold Stories of the ER
2004 Pani Anderson (gościnnie)
0.0

0 Pani Anderson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Perry Smith filmy Perry Smith najlepsze filmy Perry Smith zdjęcia Perry Smith galeria Perry Smith biografia Perry Smith nominacje Perry Smith nagrody i wyróżnienia Perry Smith filmografia Perry Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.