Perry Anzilotti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.0 2009 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.1
Uśmiech losu
Luck of the Draw
2000 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.0 1999 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.3 1997 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
5.5
Na granicy światów
Crossworlds
1997 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
8.1 1997 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
5.3 1996 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.5 1995 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.6 1994 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.1 1991 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
0.0 1991 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.3 1991 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
4.8 1990 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.4 1990 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.2 1989 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.8 1988 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Vito (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Marvin Fortay, biznesmen (2001) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Perry Anzilotti filmy Perry Anzilotti najlepsze filmy Perry Anzilotti zdjęcia Perry Anzilotti galeria Perry Anzilotti biografia Perry Anzilotti nominacje Perry Anzilotti nagrody i wyróżnienia Perry Anzilotti filmografia Perry Anzilotti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.