Perrey Reeves
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Margaret (gościnnie)
7.7 2009 Helen Parker (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Landon Shepard (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Margaret (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Margaret (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Rita Jansen (gościnnie)
7.5 2005 Margaret (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Margaret (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Żona Ariego
7.8 2003 Margaret (gościnnie)
7.3 2002 Julia (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sąsiadka Lindy (2003) (gościnnie)
5.5
Wielki powrót
Suburbans, The
1999 Margaret (gościnnie)
7.7 1995 Margaret (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kristen Kilar (gościnnie)
6.9 1992 Margaret (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Margaret (gościnnie)
8.0 1987 Margaret (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Margaret (gościnnie)
0.0

0 Margaret (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Perrey Reeves filmy Perrey Reeves najlepsze filmy Perrey Reeves zdjęcia Perrey Reeves galeria Perrey Reeves biografia Perrey Reeves nominacje Perrey Reeves nagrody i wyróżnienia Perrey Reeves filmografia Perrey Reeves aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.