Pepe Serna
Data urodzenia: 1944-07-23
Miejsce urodzenia: Corpus Christi, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Diane (od 1969)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Reno Rivera
3.0 2010
0.0 2010 Reno
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ruben Garcia (gościnnie)
8.3
Król koki
Kingpin
2003 Jorge Romo
6.0 2001 Stevedore (głos)
6.3
Dar z nieba
Picking up the Pieces
2000 Florencio
8.2
Blokersi
PJs, The
1999 Pan Sanchez (głos)
7.3
Odważny
Brave, The
1997 Alessandro
7.7 1995 Roberto (gościnnie)
5.7 1994 Pan Ortiz
7.2
Uśmiech losu
Hotel Malibu
1994 Salvatore Lopez
8.0
Kogut
Roosters
1993 Głos
7.1
Uśmiech losu
Second Chances
1993 Sal Lopez
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kapitan Collins (1995) (gościnnie)
6.3
Tylko ty
Only You
1992 Portowy oficjał
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 (różne głosy)
7.4
Pocztówki znad krawędzi
Postcards from the Edge
1990 Raoul
7.0
Żółtodziób
Rookie, The
1990 Porucznik Ray Garcia
0.0
DEA
1990 Ruben Monteban (gościnnie)
10.0 1990 El Gallo (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Manuel Vega (gościnnie)
8.2
Mamma Lucia
Fortunate Pilgrim, The
1988 John Colluci
7.0 1986 Carter
6.3 1986 Walter Padilla (1992) (gościnnie)
7.3 1985 Scruffy
7.6 1984 Sanchez (gościnnie)
8.0 1983 Marcos (gościnnie)
10.0 1983 Emille Sanchez
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Tómas Jefferson (gościnnie)
8.3 1983 Ramon (gościnnie)
0.0 1982 Marpo
6.2 1982 Frank Fierro (1984) (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Carmine Del Gado (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Lupo (gościnnie)
7.0 1981 Bobby Hernandez
6.8 1977 Frank Garcia (gościnnie)
6.4
Szkarłatny pirat
Swashbuckler
1976
7.0 1975 Julio Rodriguez (gościnnie)
6.8 1974 Ray Ochoa (gościnnie)
8.5 1973 Phil Diaz (gościnnie)
7.3 1973 Enorio Patias (gościnnie)
6.8 1972 Los Vidrios (1973) (gościnnie)
8.3
Johnny poszedł na wojnę
Johnny Got His Gun
1971 Jose(niewymieniony w czołówce)
8.7 1971 Jose/Diego Serra (1971, 1976) (gościnnie)
6.9 1968 Roger (gościnnie)
7.2 1967 Alphonso (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pepe Serna filmy Pepe Serna najlepsze filmy Pepe Serna zdjęcia Pepe Serna galeria Pepe Serna biografia Pepe Serna nominacje Pepe Serna nagrody i wyróżnienia Pepe Serna filmografia Pepe Serna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.