Penn Badgley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2011 Dan Humphrey
6.7 2010 Dan Humphrey
6.5
Ojczym
Stepfather, The
2009 Dan Humphrey
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Dan Humphrey
7.8 2006 Dan Humphrey
7.6 2004 Dan Humphrey
7.3 2002 Dan Humphrey
8.0 2002 Dan Humphrey
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Dan Humphrey
8.1 2000 Dan Humphrey
10.0 2000 Dan Humphrey
7.0 2000 Dan Humphrey
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Dan Humphrey
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Dan Humphrey

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Penn Badgley filmy Penn Badgley najlepsze filmy Penn Badgley zdjęcia Penn Badgley galeria Penn Badgley biografia Penn Badgley nominacje Penn Badgley nagrody i wyróżnienia Penn Badgley filmografia Penn Badgley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.