Penelope Horner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1986 Maudie Mountjoy
0.0 1981 Sarah Hallam (1982-1983)
0.0 1972 Krista (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Carrie (gościnnie)
0.0 1965 Janet Middleton (gościnnie)
0.0 1964 Mabel Manderson / Eve Gill (gościnnie)
8.1 1964 Lady Eva Brackwell (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Oonagh O'Grady / Irma Jorovitch/ Hanya Lintz (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Jenny Firston (1969) (gościnnie)
8.7 1954 Penny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Penelope Horner filmy Penelope Horner najlepsze filmy Penelope Horner zdjęcia Penelope Horner galeria Penelope Horner biografia Penelope Horner nominacje Penelope Horner nagrody i wyróżnienia Penelope Horner filmografia Penelope Horner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.