Penélope Cruz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Anna
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012 Anna
7.8 2004 (2007-2008) (ona sama)
6.4 1997 (gościnnie) (ona sama)
7.0 1992 Lola Del Moreno
7.0
Różowa Seria
Série rose
1986 Daphné / Javotte / Juliette (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Penélope Cruz filmy Penélope Cruz najlepsze filmy Penélope Cruz zdjęcia Penélope Cruz galeria Penélope Cruz biografia Penélope Cruz nominacje Penélope Cruz nagrody i wyróżnienia Penélope Cruz filmografia Penélope Cruz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.