Penelope Ann Miller
Data urodzenia: 1964-01-13
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna 1. Will Arnett (09.12.1994 - 1995, rozwód); 2. James Patrick Huggins (od 28.05.2000), 2 córki: Eloisa May (ur. 10.12.2000) i Maria Adela (ur. 23.03.2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Fran Ferrara (gościnnie)
7.5 2010 Fran Ferrara (gościnnie)
0.0 2010 Fran Ferrara (gościnnie)
0.0 2010 Fran Ferrara (gościnnie)
10.0 2009 Fran Ferrara (gościnnie)
7.2 2009 Fran Ferrara (gościnnie)
4.9
Zaginiona
Oyayubi sagashi
2006 Fran Ferrara (gościnnie)
7.2 2005 Fran Ferrara (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Fran Ferrara (gościnnie)
7.3 2004 Rose Whitley (gościnnie)
8.5 2003 Fran Ferrara (gościnnie)
0.0 2003 Fran Ferrara (gościnnie)
7.0
W sieci pająka
Along Came a Spider
2001 Fran Ferrara (gościnnie)
8.7 1999 Fran Ferrara (gościnnie)
5.5
Rozstanie
Break Up
1998 Fran Ferrara (gościnnie)
6.8 1998 Fran Ferrara (gościnnie)
5.8
Relikt
Relic, The
1997 Fran Ferrara (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Fran Ferrara (gościnnie)
8.1
Życie Carlita
Carlito's Way
1993 Fran Ferrara (gościnnie)
7.9 1992 Fran Ferrara (gościnnie)
7.4
Betty Lou strzela
Gun in Betty Lou's Handbag, The
1992 Fran Ferrara (gościnnie)
6.7
Cudze pieniądze
Other People's Money
1991 Fran Ferrara (gościnnie)
0.0 1991 Fran Ferrara (gościnnie)
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Fran Ferrara (gościnnie)
6.0
Gliniarz w przedszkolu
Kindergarten Cop
1990 Fran Ferrara (gościnnie)
6.5
Nowicjusz
Freshman, The
1990 Fran Ferrara (gościnnie)
6.7
Kula w łeb
Dead Bang
1989 Fran Ferrara (gościnnie)
7.3 1988 Fran Ferrara (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Fran Ferrara (gościnnie)
7.1 1982 Fran Ferrara (gościnnie)
8.2 1982 Fran Ferrara (gościnnie)
6.6 1979 Fran Ferrara (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Penelope Ann Miller filmy Penelope Ann Miller najlepsze filmy Penelope Ann Miller zdjęcia Penelope Ann Miller galeria Penelope Ann Miller biografia Penelope Ann Miller nominacje Penelope Ann Miller nagrody i wyróżnienia Penelope Ann Miller filmografia Penelope Ann Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.