Pei-pei Cheng
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
0.0 2010
4.9
Street Fighter: Legenda Chun-Li
Street Fighter: The Legend of Chun-Li
2009 Zhilan
5.3 2009 Babcia Ling
0.0 2007 Babcia Miao
8.3 2004 Lao Lao
0.0 2003 Long Po
10.0 2001 Matka Feng Pobu
7.1 2000 Nefrytowa Lisica
0.0 1982 Kobieta żaba

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pei-pei Cheng filmy Pei-pei Cheng najlepsze filmy Pei-pei Cheng zdjęcia Pei-pei Cheng galeria Pei-pei Cheng biografia Pei-pei Cheng nominacje Pei-pei Cheng nagrody i wyróżnienia Pei-pei Cheng filmografia Pei-pei Cheng aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.