Peggy Mondo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1980 Paula DeFranco / Pani Obler (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
8.8 1972 Właścicielka pizzerii (gościnnie)
5.5 1969 Mama Vitale
8.2 1968 Filomena (gościnnie)
6.9 1968 Stacy (gościnnie)
7.7 1968 Kobieta
8.6 1965 Portly Woman (1966) (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Yvette (gościnnie)
7.3
Muzyk
Music Man, The
1962 Ethel Toffelmier
9.0 1962 Mały Kwiatek (gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
7.0 1950 Gruba kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peggy Mondo filmy Peggy Mondo najlepsze filmy Peggy Mondo zdjęcia Peggy Mondo galeria Peggy Mondo biografia Peggy Mondo nominacje Peggy Mondo nagrody i wyróżnienia Peggy Mondo filmografia Peggy Mondo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.