Peggy Mannix
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Karen (gościnnie)
6.9 1998 Karen (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Karen (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Karen (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Karen (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Karen (gościnnie)
8.2 1989 Karen (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Karen (gościnnie)
7.3 1984 Karen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Peggy Mannix filmy Peggy Mannix najlepsze filmy Peggy Mannix zdjęcia Peggy Mannix galeria Peggy Mannix biografia Peggy Mannix nominacje Peggy Mannix nagrody i wyróżnienia Peggy Mannix filmografia Peggy Mannix aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.