Pedro Neschling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Alfredo / Ramon / Arthur
0.0 2007 Diogo
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Rafael
0.0 2005 Murilinho
7.2
Barwy grzechu
Da Cor do Pecado
2004 Dionisio Sardinha
3.0 2001 Percival
0.0 1999 Maurício Garcez Henrique (2004)(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pedro Neschling filmy Pedro Neschling najlepsze filmy Pedro Neschling zdjęcia Pedro Neschling galeria Pedro Neschling biografia Pedro Neschling nominacje Pedro Neschling nagrody i wyróżnienia Pedro Neschling filmografia Pedro Neschling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.