Pedro Barreira
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Kevin (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Hugh Gilles (gościnnie)
0.0 2005 Kevin (gościnnie)
0.0 2005 Kevin (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kevin (gościnnie)
0.0

0 Kevin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pedro Barreira filmy Pedro Barreira najlepsze filmy Pedro Barreira zdjęcia Pedro Barreira galeria Pedro Barreira biografia Pedro Barreira nominacje Pedro Barreira nagrody i wyróżnienia Pedro Barreira filmografia Pedro Barreira aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.