Paweł Unrug
Data urodzenia: 1939-09-28

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1986 Poniatowski z administracji (gościnnie)
7.0 1984 Major Błaszyński(gościnnie)
7.3 1984 Lekarz pogotowia
8.3 1983 Tragarz (gościnnie)
6.3 1982 Lekarz
6.5 1981 Ginekolog (gościnnie)
7.4 1980 Przewodnik "Olbrzym" (niewymieniony w czołówce)
7.3 1979 Powstaniec (gościnnie)
6.5 1978 Brat Jakub
7.4 1977 Człowiek Szeli(niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Uczestnik konferencji (gościnnie) (n
7.5 1975 Anglik Eddy(gościnnie)
6.8 1975 Komtur krzyżacki w Gdańsku
6.7 1975
7.4 1974 Władeczek
8.2 1973 Ornitolog
7.5 1973 Wrona (gościnnie)
6.3 1970 Brat Hanki(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Unrug filmy Paweł Unrug najlepsze filmy Paweł Unrug zdjęcia Paweł Unrug galeria Paweł Unrug biografia Paweł Unrug nominacje Paweł Unrug nagrody i wyróżnienia Paweł Unrug filmografia Paweł Unrug aktor Paweł Unrug scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.