Paweł Nowisz
Data urodzenia: 1940-01-15
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Malinowski (gościnnie)
5.3 2009 Malinowski (gościnnie)
6.4 2009 Malinowski (gościnnie)
4.8 2009 Malinowski (gościnnie)
6.5 2007 Malinowski (gościnnie)
5.4 2007 Malinowski (gościnnie)
5.4 2006 Malinowski (gościnnie)
4.7 2005 Malinowski (gościnnie)
6.9 2004 Malinowski (gościnnie)
6.7 2003 Malinowski (gościnnie)
5.7 2002 Malinowski (gościnnie)
5.3 2002 Malinowski (gościnnie)
6.1 2002 Malinowski (gościnnie)
7.2 2002 Malinowski (gościnnie)
7.0 2001 Malinowski (gościnnie)
6.1 2001 Malinowski (gościnnie)
7.8 2000 Malinowski (gościnnie)
4.2 2000 Malinowski (gościnnie)
6.8 1999 Malinowski (gościnnie)
2.7 1999 Malinowski (gościnnie)
6.7 1999 Malinowski (gościnnie)
7.0 1998 Malinowski (gościnnie)
6.9 1998 Malinowski (gościnnie)
7.8 1997 Malinowski (gościnnie)
6.8 1996 Malinowski (gościnnie)
6.6 1995 Malinowski (gościnnie)
7.4 1995 Malinowski (gościnnie)
6.9 1995 Malinowski (gościnnie)
7.2 1995 Malinowski (gościnnie)
5.2 1995 Malinowski (gościnnie)
7.6 1995 Malinowski (gościnnie)
6.7 1994 Malinowski (gościnnie)
4.9 1993 Malinowski (gościnnie)
5.8 1993 Malinowski (gościnnie)
5.1 1993 Malinowski (gościnnie)
6.7 1993 Malinowski (gościnnie)
6.6 1992 Malinowski (gościnnie)
6.0 1992 Malinowski (gościnnie)
6.1 1991 Malinowski (gościnnie)
7.9 1991 Malinowski (gościnnie)
6.8 1991 Malinowski (gościnnie)
6.4 1991 Malinowski (gościnnie)
7.2 1989 Malinowski (gościnnie)
8.0 1988 Malinowski (gościnnie)
7.1 1988 Malinowski (gościnnie)
6.7 1988 Malinowski (gościnnie)
7.5 1988 Malinowski (gościnnie)
7.7 1987 Malinowski (gościnnie)
7.3 1987 Malinowski (gościnnie)
6.0
ESD
1986 Malinowski (gościnnie)
6.9 1986 Malinowski (gościnnie)
6.6 1986 Malinowski (gościnnie)
7.7 1986 Malinowski (gościnnie)
7.0 1986 Malinowski (gościnnie)
7.3 1985 Malinowski (gościnnie)
6.4 1984 Malinowski (gościnnie)
6.8 1984 Malinowski (gościnnie)
7.4 1984 Malinowski (gościnnie)
6.8 1983 Malinowski (gościnnie)
7.1 1983 Malinowski (gościnnie)
8.3 1983 Malinowski (gościnnie)
6.9 1983 Malinowski (gościnnie)
8.3 1982 Malinowski (gościnnie)
5.7 1981 Malinowski (gościnnie)
7.3 1980 Malinowski (gościnnie)
7.3 1979 Malinowski (gościnnie)
8.0 1977 Malinowski (gościnnie)
4.6
Żołnierze wolności
Soldaty svobody
1977 Malinowski (gościnnie)
7.3 1977 Malinowski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Nowisz filmy Paweł Nowisz najlepsze filmy Paweł Nowisz zdjęcia Paweł Nowisz galeria Paweł Nowisz biografia Paweł Nowisz nominacje Paweł Nowisz nagrody i wyróżnienia Paweł Nowisz filmografia Paweł Nowisz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.