Paweł Iwanicki
Data urodzenia: 1970-03-22
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.5 2009 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.1 2008 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Dorosły Piszczuś Pan / Dod (polski dubbing) (gościnnie)
6.8 2007 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
5.1 2007 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.5
Wymiennicy
Replacements, The
2006 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
2.4 2006 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.0 2006 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.9 2004 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.9 2004 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
8.1 2003 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
4.7 2002 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.5 2002 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
4.9
As
2002 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
5.6 2000 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
3.5 1999 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
5.3 1999 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.9 1999 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
8.6 1997 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.5 1997 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.2 1996 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.3 1996 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.6 1995 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.4 1995 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.5 1995 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
5.0 1994 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.7 1993 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
5.8 1993 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.8 1991 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.2
He-Man i Władcy Wszechświata
He-Man and the Masters of the Universe
1983 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Ryszard Osuchowski, ojciec Aleksandra (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Iwanicki filmy Paweł Iwanicki najlepsze filmy Paweł Iwanicki zdjęcia Paweł Iwanicki galeria Paweł Iwanicki biografia Paweł Iwanicki nominacje Paweł Iwanicki nagrody i wyróżnienia Paweł Iwanicki filmografia Paweł Iwanicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.