Paweł Ferens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 (gościnnie)
5.6 2009 (gościnnie)
6.4 2009 (gościnnie)
6.7 2008 (gościnnie)
8.1 2008 (gościnnie)
7.2 2008 (gościnnie)
7.8 2008 (gościnnie)
5.4 2007 (gościnnie)
8.1 2003 (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Ferens filmy Paweł Ferens najlepsze filmy Paweł Ferens zdjęcia Paweł Ferens galeria Paweł Ferens biografia Paweł Ferens nominacje Paweł Ferens nagrody i wyróżnienia Paweł Ferens filmografia Paweł Ferens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.