Pauly Shore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Pauly Shore (gościnnie)
0.0 2011 Pauly Shore (gościnnie)
3.9 2011 Pauly Shore (gościnnie)
5.3
Dzieciaki rządzą
Opposite Day
2009 Pauly Shore (gościnnie)
9.1
Nie bój się lwa
Father of the Pride
2004 Pauly Shore (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Pauly Shore (gościnnie)
8.5 2003 Pauly Shore (gościnnie)
8.5 2003 Pauly Shore (gościnnie)
7.6 2002 Pauly Shore (gościnnie)
7.8 1999 (głos) (gościnnie)
4.7 1998 Pauly Shore (gościnnie)
7.0 1997 Pauly Shore (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Pauly Shore (gościnnie)
8.1 1996 Pauly Shore (gościnnie)
6.1
Sędzia kalosz
Jury Duty
1995 Pauly Shore (gościnnie)
7.3 1990 Pauly Shore (gościnnie)
6.1
Droga do domu
Lost Angels
1989 Pauly Shore (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kapitan (gościnnie)
8.0 1987 Pauly Shore (gościnnie)
7.1 1982 Pauly Shore (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pauly Shore filmy Pauly Shore najlepsze filmy Pauly Shore zdjęcia Pauly Shore galeria Pauly Shore biografia Pauly Shore nominacje Pauly Shore nagrody i wyróżnienia Pauly Shore filmografia Pauly Shore aktor Pauly Shore reżyser Pauly Shore scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.