Paula Newsome
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Pani Sturgeon (gościnnie)
8.3 2011 Lucille Jackson (gościnnie)
7.7 2010 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Trenerka Fulton (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Dr Witherson (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Pani Sturgeon (gościnnie)
8.1 2005 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Kelly Bissette (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.8 2003 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pani Sturgeon (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.0 2000 Pani Sturgeon (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Sturgeon (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Evelyn (2003) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Sturgeon (gościnnie)
5.0 1998 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Pani Sturgeon (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Pani Sturgeon (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Stewardessa (gościnnie)
7.6 1993 Pani Sturgeon (gościnnie)
0.0

0 Pani Sturgeon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paula Newsome filmy Paula Newsome najlepsze filmy Paula Newsome zdjęcia Paula Newsome galeria Paula Newsome biografia Paula Newsome nominacje Paula Newsome nagrody i wyróżnienia Paula Newsome filmografia Paula Newsome aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.