Paula Garcés
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Aida Rios (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Aida Rios (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Aida Rios (gościnnie)
7.3 2002 Anna Sivarro (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Aida Rios (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Felicia Galan
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Aida Rios (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Aida Rios (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Aida Rios (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Aida Rios (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Aida Rios (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paula Garcés filmy Paula Garcés najlepsze filmy Paula Garcés zdjęcia Paula Garcés galeria Paula Garcés biografia Paula Garcés nominacje Paula Garcés nagrody i wyróżnienia Paula Garcés filmografia Paula Garcés aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.