Paula Cale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Edie (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Pani Ackard (gościnnie)
6.4 2006 Edie (gościnnie)
6.4 2006 Edie (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Candace Dale (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Edie (gościnnie)
7.0 1999 Edie (gościnnie)
10.0 1996 Edie (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Edie (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Edie (gościnnie)
7.2 1988 Edie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paula Cale filmy Paula Cale najlepsze filmy Paula Cale zdjęcia Paula Cale galeria Paula Cale biografia Paula Cale nominacje Paula Cale nagrody i wyróżnienia Paula Cale filmografia Paula Cale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.