Paula Barrett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Angie (gościnnie)
6.9
Jackie, Ethel & Joan: Kobiety Kennedych
Jackie, Ethel & Joan: The Women of Camelot
2001 Angie (gościnnie)
8.1 2000 Angie (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Angie (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Angie (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 Angie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paula Barrett filmy Paula Barrett najlepsze filmy Paula Barrett zdjęcia Paula Barrett galeria Paula Barrett biografia Paula Barrett nominacje Paula Barrett nagrody i wyróżnienia Paula Barrett filmografia Paula Barrett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.