Paula Arundell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Gina
7.7 1999 Talikaa (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Nura Arkuna (gościnnie)
0.0 1997 Claire
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Rebecca Voss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paula Arundell filmy Paula Arundell najlepsze filmy Paula Arundell zdjęcia Paula Arundell galeria Paula Arundell biografia Paula Arundell nominacje Paula Arundell nagrody i wyróżnienia Paula Arundell filmografia Paula Arundell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.