Paul Vasquez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
6.4
13
2010 Dollar
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Angel Ganz / Ceasar (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Seksoholik (gościnnie)
8.8 1997 (gościnnie) (on sam)
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Zbuntowany uczeń(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Vasquez filmy Paul Vasquez najlepsze filmy Paul Vasquez zdjęcia Paul Vasquez galeria Paul Vasquez biografia Paul Vasquez nominacje Paul Vasquez nagrody i wyróżnienia Paul Vasquez filmografia Paul Vasquez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.