Paul Urcioli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Detektyw (gościnnie)
7.0 2010 Lekarz (gościnnie)
7.4 2009 Lekarz (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Lekarz (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Hemings (gościnnie)
7.8 2008 Lekarz (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Lekarz (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Urcioli filmy Paul Urcioli najlepsze filmy Paul Urcioli zdjęcia Paul Urcioli galeria Paul Urcioli biografia Paul Urcioli nominacje Paul Urcioli nagrody i wyróżnienia Paul Urcioli filmografia Paul Urcioli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.