Paul Terrell Clayton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Dax Lattimer (gościnnie)
8.6 2005 Detective Kane (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Doug Edison (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Detective Kane (gościnnie)
7.3 2004 Maurice Bradford (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detective Kane (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Eddie (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Detective Kane (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Detective Kane (gościnnie)
7.6 2000 Detective Kane (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Detective Kane (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Detective Kane (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Detective Kane (gościnnie)
4.7 1998 Detective Kane (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Detective Kane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Terrell Clayton filmy Paul Terrell Clayton najlepsze filmy Paul Terrell Clayton zdjęcia Paul Terrell Clayton galeria Paul Terrell Clayton biografia Paul Terrell Clayton nominacje Paul Terrell Clayton nagrody i wyróżnienia Paul Terrell Clayton filmografia Paul Terrell Clayton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.