Paul Shearer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2007 Prawdziwy Dr Wallis
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Simon Carmichael (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Pan Hoxton-Jones (gościnnie)
10.0 1999 Desmond Kemp (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Gerry Taylor (gościnnie)
8.0
Zestresowany Eryk
Stressed Eric
1998 Doc (głos)
7.5
Człowiek, który wiedział za mało
Man Who Knew Too Little, The
1997 Reporter TV
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Inżynier (gościnnie)
0.0 1995 Lekarz (gościnnie)
9.0
Parada Humoru
Fast Show, The
1994 różne role
0.0 1994 Pan Bassett
7.6
Pięcioro dzieci i coś
Five Children and It
1991 Andrew
0.0 1989 Charles Fitzroy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Shearer filmy Paul Shearer najlepsze filmy Paul Shearer zdjęcia Paul Shearer galeria Paul Shearer biografia Paul Shearer nominacje Paul Shearer nagrody i wyróżnienia Paul Shearer filmografia Paul Shearer aktor Paul Shearer scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.