Paul Reubens
Data urodzenia: 1952-08-27
Miejsce urodzenia: Peekskill, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Pee-wee Herman
0.0 2011 Pee-wee Herman
6.3
Życie z wojną w tle
Life During Wartime
2009 Pee-wee Herman
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Oscar Vibenius
8.0 2001 Pee-wee Herman
4.7
Na południe od nieba, na zachód od piekła
South of Heaven, West of Hell
2000 Pee-wee Herman
5.1
Super-bohaterowie
Mystery Men
1999 Pee-wee Herman
7.5 1997 Louis (gościnnie)
6.0
Apartament dla orangutana
Dunston Checks In
1996 Pee-wee Herman
6.8
Matylda
Matilda
1996 Pee-wee Herman
8.1 1996 (gościnnie) (on sam)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Russell (gościnnie)
5.3
Buffy - postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1992 Pee-wee Herman
7.4
Powrót Batmana
Batman Returns
1992 Pee-wee Herman
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Hermie, elf (głos) (gościnnie)
7.2 1988 Andrew J. Lansing III (gościnnie)
7.8 1987 Pee Wee Herman (gościnnie)
6.1
Wielka przygoda Pee Wee Hermana
Pee-wee's Big Adventure
1985 Pee-wee Herman
5.7
227
1985 Paul Reubens (gościnnie)
10.0 1983 Wally Bile
9.3 1982 Pinokio (gościnnie)
7.6
Blues Brothers
Blues Brothers, The
1980 Pee-wee Herman
7.4
Szaleństwa o północy
Midnight Madness
1980 Pee-wee Herman
0.0

0 Pavel (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Reubens filmy Paul Reubens najlepsze filmy Paul Reubens zdjęcia Paul Reubens galeria Paul Reubens biografia Paul Reubens nominacje Paul Reubens nagrody i wyróżnienia Paul Reubens filmografia Paul Reubens aktor Paul Reubens reżyser Paul Reubens scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.