Paul Neuhaus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1988 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Schumacher (gościnnie)
6.2 1974 Pasterz / Murarz / Kabek / Hafner (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1969 Philip Keuka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Neuhaus filmy Paul Neuhaus najlepsze filmy Paul Neuhaus zdjęcia Paul Neuhaus galeria Paul Neuhaus biografia Paul Neuhaus nominacje Paul Neuhaus nagrody i wyróżnienia Paul Neuhaus filmografia Paul Neuhaus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.