Paul McGillion
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Jim Grossman (gościnnie)
7.3 2011 Jim Grossman (gościnnie)
0.0 2011 Jim Grossman (gościnnie)
7.7 2011 Walet Kier (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Walet Kier (gościnnie)
8.5 2010 Jim Grossman (gościnnie)
0.0 2010 Jim Grossman (gościnnie)
7.5 2007 Jim Grossman (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jim Grossman (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Jim Grossman (gościnnie)
7.4 2003 Jim Grossman (gościnnie)
8.0 2002 Jim Grossman (gościnnie)
6.1
Replikant
Replicant
2001 Jim Grossman (gościnnie)
7.4 2001 Jim Grossman (gościnnie)
7.2 2001 Sługus Lexa (gościnnie)
0.0 2000 Jim Grossman (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Jim Grossman (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Jim Grossman (gościnnie)
7.0 1998 Jim Grossman (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Jim Grossman (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Jim Grossman (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Jim Grossman (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Jim Grossman (gościnnie)
6.8 1996 Jim Grossman (gościnnie)
7.7 1995 Jim Grossman (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Fred Neiman / Wściekły ojciec / Ekspert metalurgiczny FBI (gościnnie)
6.8 1991 Jim Grossman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul McGillion filmy Paul McGillion najlepsze filmy Paul McGillion zdjęcia Paul McGillion galeria Paul McGillion biografia Paul McGillion nominacje Paul McGillion nagrody i wyróżnienia Paul McGillion filmografia Paul McGillion aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.