Paul McCartney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.4 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 1970 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul McCartney filmy Paul McCartney najlepsze filmy Paul McCartney zdjęcia Paul McCartney galeria Paul McCartney biografia Paul McCartney nominacje Paul McCartney nagrody i wyróżnienia Paul McCartney filmografia Paul McCartney aktor Paul McCartney scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.