Paul Mazursky
Data urodzenia: 1930-04-25
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Betsy Mazursky

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.0
Dyktator z Paradoru (1988)
Moon Over Parador
7.1
Moskwa nad rzeką Hudson (1984)
Moscow on the Hudson
6.8
Burza (1982)
Tempest
6.0
Willie i Phil (1980)
Willie and Phil
6.7
Następny przystanek Greenwich Village (1976)
Next Stop, Greenwich Village

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Sunshine (gościnnie)
6.6
Wariatka z Alabamy
Crazy in Alabama
1999 Sunshine (gościnnie)
9.1 1999 Sunshine (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sunshine (gościnnie)
7.3
Dotyk
Touch
1997 Sunshine (gościnnie)
7.7
Wojna mediów
Weapons of Mass Distraction
1997 Sunshine (gościnnie)
6.5
Rapsodia Miami
Miami Rhapsody
1995 Sunshine (gościnnie)
8.1
Życie Carlita
Carlito's Way
1993 Sunshine (gościnnie)
6.8 1993 Sunshine (gościnnie)
5.8
Kłopoty z facetami
Man Trouble
1992 Sunshine (gościnnie)
6.0
Dyktator z Paradoru
Moon Over Parador
1988 Sunshine (gościnnie)
7.1
Moskwa nad rzeką Hudson
Moscow on the Hudson
1984 Sunshine (gościnnie)
6.8
Burza
Tempest
1982 Sunshine (gościnnie)
6.0
Willie i Phil
Willie and Phil
1980 Sunshine (gościnnie)
4.0 1979 Sunshine (gościnnie)
6.7
Następny przystanek Greenwich Village
Next Stop, Greenwich Village
1976 Sunshine (gościnnie)
10.0 1966 Sunshine (gościnnie)
10.0 1961 Sunshine (gościnnie)
6.0 1961 Sunshine (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Sunshine (gościnnie)
10.0 1959 Sunshine (gościnnie)
7.8 1958 Sunshine (gościnnie)
6.5 1956 Sunshine (gościnnie)
7.0 1953 Sunshine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Mazursky filmy Paul Mazursky najlepsze filmy Paul Mazursky zdjęcia Paul Mazursky galeria Paul Mazursky biografia Paul Mazursky nominacje Paul Mazursky nagrody i wyróżnienia Paul Mazursky filmografia Paul Mazursky aktor Paul Mazursky reżyser Paul Mazursky scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.