Paul Maxwell
Data urodzenia: 1921-11-12
Miejsce urodzenia: 1991-12-19
Stan cywilny: Winnipeg, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1991 Barrington Cabot
7.8
Indiana Jones i ostatnia krucjata
Indiana Jones and the Last Crusade
1989 Panama Hat
7.7 1986 Van Leuwen
0.0 1985 Scott Benson (gościnnie)
0.0 1979 Hellman
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Buzz (gościnnie)
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Generał dywizji Maxwell Taylor
7.4
Różowa Pantera kontratakuje
Pink Panther Strikes Again, The
1976 Kierownik CIA
0.0 1972 Don Fleming (gościnnie)
6.8
Cudzymi rękoma
Looking Glass War, The
1969 Człowiek z CIA
0.0 1968 Steve Crandall (gościnnie)
1.0 1967 Captain Grey (głos)
0.0 1966 Jim Carey (1966) (gościnnie)
7.0 1964 Major Fred Smith, prokurator
0.0 1962 Pułkownik Cutler (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Frank Kolben (gościnnie)
10.0 1959 Porucznik Patterson (gościnnie)
7.0 1957 Andy / Jim Landry (gościnnie)
5.6 1956 Reporter (gościnnie)
7.6 1955 Don Gregory
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Oficer policji (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
9.5 1951 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Maxwell filmy Paul Maxwell najlepsze filmy Paul Maxwell zdjęcia Paul Maxwell galeria Paul Maxwell biografia Paul Maxwell nominacje Paul Maxwell nagrody i wyróżnienia Paul Maxwell filmografia Paul Maxwell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.