Paul Jarrett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 George Phelps (gościnnie)
6.2
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
2010 George Phelps (gościnnie)
6.2
Opętany
Possession
2009 George Phelps (gościnnie)
5.7 2009 George Phelps (gościnnie)
7.8 2008 Warren Blake (gościnnie)
8.1 2007 George Phelps (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 George Phelps (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 George Phelps (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 George Phelps (gościnnie)
3.5 2003 George Phelps (gościnnie)
7.2 2001 Naukowiec (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 George Phelps (gościnnie)
4.4 1999 George Phelps (gościnnie)
7.0 1998 George Phelps (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 George Phelps (gościnnie)
7.7 1995 George Phelps (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 George Phelps (gościnnie)
8.2 1993 George Phelps (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Upshaw / James Earl Ray (gościnnie)
7.0
Ptaszek na uwięzi
Bird on a Wire
1990 George Phelps (gościnnie)
7.8 1987 George Phelps (gościnnie)
8.0 1987 George Phelps (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Jarrett filmy Paul Jarrett najlepsze filmy Paul Jarrett zdjęcia Paul Jarrett galeria Paul Jarrett biografia Paul Jarrett nominacje Paul Jarrett nagrody i wyróżnienia Paul Jarrett filmografia Paul Jarrett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.