Paul Holmes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Slim Walding
0.0 2010 Radio DJ
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Atwell / Ken Burgess (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Aptekarz (gościnnie)
0.0 1986 Narrator
7.7
Zagubieni chłopcy
Lost Boys, The
1978 George
10.0 1974 Reg Willis

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Holmes filmy Paul Holmes najlepsze filmy Paul Holmes zdjęcia Paul Holmes galeria Paul Holmes biografia Paul Holmes nominacje Paul Holmes nagrody i wyróżnienia Paul Holmes filmografia Paul Holmes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.